En referència a l’escrit de l’Alcalde (2a part)​

Amb referència a l’escrit  de l’Alcalde remès a tota la població d’Aielo en  gener:

Respecte a l’afirmació que ens acusa, a aquesta Junta Directiva, d’actuar en benefici d’un partit polític, li remetem al fet que es llegisca les finalitats que regeixen en aquesta Associació i que principalment és vetlar pels interessos de la ciutadania d’Aielo de Malferit.

No preguntem a ningú de què partit és per a pertànyer a l’Associació, i que fins i tot li hem convidat a vostè a formar part.

Entenem que aquestes acusacions es produeixen per les petició dels documents que necessitem per a elaborar les nostres propostes en interès de la ciutadania d’Aielo.

I especialment entenem que la resolució  del Consell de Transparència, que li obliga a lliurar-nos la còpia del Contracte de la Concessió del servei d’aigua a SEASA, ha sigut el detonant de la seua actuació i desqualificació respecte a les idees dels membres de la Junta Directiva, que en cap de les nostres peticions o debats cerquem millorar o empitjorar el rèdit polític de cap partit.

Li podem assegurar que ací no hi ha cap complot contra el PP ni contra la seua persona,  prova d’açò és l’escrit que realitzem a la presidenta del PP, perquè intervinguera entre vostè i la nostra Associació. Lamentablement sense èxit.

No veja fantasmes on no n’hi ha, i diga’ns amb claredat quina de les nostres  propostes,  o de les nostres peticions de documentació ha sigut en benefici del PSOE i en contra del PP, de vostè o del seu equip de govern.

Enllaç a la resposta d’Isabel Bonig, Presidenta del PP, davant la nostra petició de mediació.

Enllaç a la resolució del Consell de Transparència (1)

Enllaç a la resolució del Consell de Transparència (2)

Enllaç a la resolució del Consell de Transparència (3)

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: