En referència a l’escrit de l’Alcalde (1a part)​

En referència a l’escrit de l’Alcalde (1a part)

 

(1ª Part).

Amb referència a l’escrit  de l’Alcalde de gener, remès a tota la població d’Aielo, ens sorprèn que dedicant 24h al dia a gestionar els assumptes municipals, no haja pogut reunir-se amb la Junta Directiva de la nostra Associació després de tres peticions per escrit: 1a petició de 25-2-2016, segona petició de 7-10-2016 i la tercera i última petició de 10 de febrer del 2017.

El nostre propòsit és ben clar, col·laborar amb l’Ajuntament en benefici del veïnat.

Lamentem que  en 2 anys no ha trobat cap buit per a atendre’ns, alguna cosa que trobem del tot estrany.

Desitgem millorar les nostres relacions, conforme ja li hem indicat en diverses ocasions, però per a açò, el primer que hauria de produir-se és un diàleg. Actualment no existeix cap voluntat per la seua banda.

Enllaç a la ultima petició de 10-2-2017.

1 comentario en “En referència a l’escrit de l’Alcalde (1a part)​”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: