Els xiquets opinen

Respostes dels xiquets en el dia de les associacions

ELS XIQUETS D’AIELO OPINEN

 Moltes vegades les xiquetes i els xiquets, a través del joc ens transmeten les seves sensacions davant el dia a dia al que s’enfronten en les activitats infantils que desenvolupen, tot i la seva imaginació sense límits, sens dubte el entorn en que viuen i es mouen condiciona en certa mida aquesta. Una prova d’això van ser les opinions rebudes per l’Associació Veïnal d’Aielo mitjançant les peticions de coses que al seu entendre eren  necessàries en el nostre poble, aquestes peticions se varen fer escrites en els pòsits disposats en la taula informativa que l’associació va muntar en la Fira de Entitats organitzada per l’Ajuntament el passat mes d’octubre en el passeig de l’Eixample.

  Les conclusions que podem extraure d’aquesta valuosa aportació infantil en la que van participar acompanyats dels seus pares 102 xiquetes i xiquets, dels quals 58 van expressar opinions i peticions ben concretes. 10 van indicar la necessitat de disposar de exhibicions cinematogràfiques, es a dir d’un cine. 8 volien que existís en el nostre municipi un Centre comercial amb ofertes lúdiques i gastronòmiques concretes. 2 d’ells ens parlaven de tenir un teatre, 8 volien, bé més jocs públics o un saló infantil i juvenil de jocs i videojocs gratuït. L’ecologia també tènia un apartat en el que es demanaven més arbres, més punts de reciclatge i més neteja. Tot això entre altres peticions més pròpies de la lògica imaginació infantil com per exemple neu, parcs d’atraccions, etc.

  En definitiva una positiva participació que a través d’aquestes línies la posem en coneixement de totes les veïnes i veïns del nostre poble, així com de les autoritats i iniciatives privades en les que està en la seva ma proporcionar algunes de les sol·licituds esmentades.    

Deja una respuesta

Cerrar menú
A %d blogueros les gusta esto: