I Jornades sobre Residus Sòlids Urbans

L’Associació Veïnal d’Aielo de Malferit, dins de les finalitats i activitats que té als seus estatuts: «i) La promoció de campanyes ciutadanes encaminades a la conscienciació en el respecte a les
relacions humanes i a I’entorn físic que ens envolta en particular aquells aspectes relacionats amb la millora del medi ambient urbà i en general.», ha programat dues sessions informatives al llarg dels dies 12 i 14 de novembre en sessions de 19 h  21 h al saló de sessions de l’Ajuntament.

Per l’interés del tema, així per les persones convidades en les intervencions, creguem que és una bona oportunitat per a tenir coneixement del «Què fem amb el fem», ja que tindrem a les persones directament relacionades amb aquest tema.

T’animes?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: