Una incongruència més

setembre 2018
març 2019

Sr. Alcalde, cal ser congruents!
En primer lloc cal felicitar al poble d’Aielo per la magnífica resposta a la RunCàncer celebrada el diumenge 10 de març, així com a l’organització d’aquest esdeveniment. El càncer és una malaltia que penetra en les famílies amb conseqüències tràgiques en molts casos. La ciutadania deu estar al seu costat i posar els mitjans necessaris per a avançar en el diagnòstic i la solució.
Magnífic desplegament de recursos i mitjans perquè isquera bé.
L’Associació Veïnal amb data de 3 de maig de 2018 li demanà que es llevara la pèrgola de les escoles què denominem Grup Nou, perquè estan fetes d’uralita i amb un avançat estat de deteriorament. Aquest producte compte amiant, producte que és cancerigen.
Posteriorment aquest deteriorament ha continuat produint-se en el mes de setembre de 2018 un nou trencament de part de la uralita i quedant-se en terra. Puix bé, estem al mes de març i aquesta uralita continua a terra.
La uralita deu ser desmuntada, traslladada i duta a abocador autoritzat.
La pèrgola d’uralita del Grup Nou té aproximadament uns 45 anys i deteriorada.
És una contradicció estar celebrant una marxa en favor de la investigació del càncer i mantenir una pèrgola que compte amiant, què és cancerigen.
Per a quan Sr. Alcalde? Cal ser congruents!

Es pot consultar:

https://www.eldiario.es/consumoclaro/por_derecho/estructura-uralita-casa-debo-hacer_0_764674549.html

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: