Rehabilitació integral de l’espai per als majors.

L’Ajuntament d’Aielo té previst realitzar obres de rehabilitació integral d’un espai per als majors. Aquest espai és l’edifici situat al carrer Església 25. Aquesta obra està financiada per la Diputació de València dins del programa SOM.

En la descripció de l’obra s’indica:

“El proyecto acomete, ahora, la habilitación completa del edificio como «Espacio de los Mayores». Es decir, un espacio polivalente destinado tanto a los usuarios del centro de día como al resto de población mayor, para la celebración de actos lúdicos, culturales, educativos de mantenimiento, etc.

Para ello, se dota al edificio de un local de generosas dimensiones en planta primera y de dos aulas en la planta segunda que, por medio de un cierre corredero puede reconvertirse en una única aula.

En planta baja se habilitan dos aseos accesibles y en planta segunda dos aseos adicionales.

Un ascensor adaptado completa el equipamiento del edificio.”

 Des de l’Associació Veïnal ens congratulem de la realització d’aquest tipus d’obres que faciliten el dia a dia de les persones majors, però des de la Junta de l’Associació hem demanat a l’Ajuntament l’ampliació del Centre de Dia amb data de 9/2/2018, sense que fins ara hàgem tingut resposta.

Creguem que la rehabilitació d’aquest espai deuria  servir per a l’ampliació del Centre de Dia, ja que aquest està ple i amb llista d’espera i així poder donar aquest servei a tota la gent que ho necessita en Aielo.

Aquest espai quedarà així:

El cost, segons s’indica, serà de 105.200 €, més els honoraris tècnics 7.324,21 €, fent un total de 112.524,21. D’aquest total, la Diputació subvenciona amb la quantitat de 51.065,20 €.
Denunciem la falta de participació i transparència d’aquest tipus d’obres que afecten a la població i que condicionen les propostes de futur.
Creguem que aquest tipus d’obres deuen tenir un ample consens per tot el que signifiquen.
Informació facilitada per la Diputació de València

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: