Petició de l’Associació Veïnal sobre els gossos

L’Associació Veïnal hem ajudat l’arreplega de firmes perquè la inscripció en el Registre d’ADN d’animals domèstics siga gratuïta, i hem presentat 82 firmes de ciutadans d’Aielo de Malferit a l’Ajuntament, sol·licitant que la inscripció siga gratuïta.

Aquest és el text de justificació de la nostra petició:

Les persones sotasignants, volem dirigir-se a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit per manifestar-li que:
Recentment s’ha publicat «l’Ordenança Municipal de Protecció i tinença d’animals de companyia» té com a objectiu establir la normativa que garantisca una tinença d’animals compatible amb la higiene, la salut pública i la seguretat de persones i bens, així com garantir als animals la deguda protecció i bon tracte.
Que per aquest motiu l’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha establert un període d’inscripció voluntària, que compren del 10 de setembre al 31 d’octubre, on el cost està bonificat al 50% pel consistori.
Com que aquesta mesura del cost econòmic, pot ser dessuadora per a una part de les persones propietàries de gossos, fent que no passen pel veterinari per a fer la prova de la saliva, i donat que la finalitat fonamental és que tots els gossos estiguen identificats, és pel que
DEMANEM a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, que els cost de la identificació siga gratuïta per a les persones propietàries de gossos, d’aquesta forma s’aconseguirà major efectivitat i col·laboració per part de la ciutadania.
Aielo de Malferit a 20 de setembre de 2018

Si estàs d’acord i vols signar, t’adjuntem l’enllaç al formulari de firmes. Entrega les firme a qualsevol dels membres de la Junta de l’Associació, o entrega-les en Èxit Assessores, C/Església 84

Enllaç al formulari:

https://drive.google.com/file/d/1tv0UE8WNf2oNpn29JrasuOenikr_RhK9/view?usp=sharing

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: